blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG wellbi
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
wellbi



Prečo Wellbi na sectore zomrel
pridal wellbi 2.3. 2014 o 4:12



Možno si veľa z vás kladie za otázku čo sa stalo s tým chlapcom čo tu v roku 2011 písal blogy o kadečom, cez Kira260686, Brucelee, alebo pedofílne škrečky, a poviem to jeho slovami:

"Niekedy dávno keď som dopísal Naša Rodina 8, som škaredo spadol na bicykli na ktorom som dostal škaredú amnesiu, u ktorej som zabudol na vlastného brata, čo už na heslo. Ako sa mi začalo vyjasnovať, a spomínať na všetko a logicky a aj na  sector.sk, no dlhé 2-roky som si nevedel somenúť na heslo, až som si všimol kolonku zmeniť heslo. Po zmene som Kirovy napísal že som naspäť, ale už som to nebol ja. Verím že človek sa nemení. Len sa za tie 2 roky stalo niečo čo chlapca zmenilo. Nalepilo sa na neho brnenie z kníh, rastúcich vedomostiach a kadečoho iného. 

Teraz keď sa z nostalgie pozerám na články ako "Naša rodina" viem že ste mi nemohli uveriť veci že som 24 ročný človek, zároveň s takou príšernou gramatikou a stavbou viet.

No tu mi potom niečo docvaklo, preblikol mi okolo hlavičky malý blesk, v očiach sa zjavila hviezda, niečo ako keď zistíte že ste v školskej taške zabudli po mesiac staré hovno (keď máte v električke kam sa máte ísť vykakať, a predsa nechcete si obsrať nové slipy, jediná volba je taška).

Docvaklo mi to, s akým prístupom ste na moje články reagovali, a nenapísali ste niečo ako: "Trápny Trollko", "Bež preč kiddo!" a nebodaj niečo horšíe. Žili ste v mojich deckých príbehoch rovnako ako ja, spolu v škole sme sa s kamarátmi viac smiali na komentoch pod článkom ako na samotnom článku. Dávali ste môjmu naj-amatérskejšiemu detskému písaniu, plného gramatických hrubíc a nezmyslov tú správnu radosť, a štastie aké by správny spisovateľ mal mať. Keď som si na toto spomenul na minútu ma to silno rozplakalo, aké ste vtedy priniesli štastie do môjho stereotypne nudného detstva, a pričom som vás ani nevidel. Vďaka vám som tiež s prvotným detským strachom pozeral Death Note, ktoré dodnes beriem za najlepšie

ĎAKUJEM Kira,Brucelee,Dragonfly,škrečok a mnohí další..... :)

 

 

Teraz po Wellbim prebral žezlo jeho účtu jeho väčší brat, a niak sa ho pokúsi skrotiť, len som mal pocit že si to zaslúžite vedieť.

 

-Wellbi a Starý Wellbi :)



Prístupov 8977
Kvalita článku
(100%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo Wellbi na sectore zomrel
[ 2.3.2014] (príspevkov 13)
Xbox360 - nikdy viac
[ 21.9.2013] (príspevkov 9)
Moje herné JA - časť prvá
[ 26.7.2013] (príspevkov 10)
Recenzia Horaljek z teska
[ 6.6.2013] (príspevkov 13)
Najlepšie traileri všetkých čias
[ 3.9.2011] (príspevkov 29)
Naša rodina 8-finále?
[ 2.9.2011] (príspevkov 5)
Dovolenka č. 2
[ 21.6.2011] (príspevkov 12)
Naša rodina 7 - pomarančová skúška
[ 19.6.2011] (príspevkov 9)
Dovolenka
[ 18.6.2011] (príspevkov 9)
Death note
[ 29.5.2011] (príspevkov 22)