blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG wellbi
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
wellbi



Recenzia Horaljek z teska
pridal wellbi 6.6. 2013 o 2:42



Som išiel ráno do práce ale doma bola chladnička po noci vyžratá , a bol poslední deň pred víplatov , tak som mal v zadku len dačo cez 20 centov , som išiel , ale klasická horálka od serdity stála 88 centi a tesko predtím neoskúšaná horálka stála len 14 centov , ešte my 6 ostalo ale to som dal predavačke . keď na mňa prišli hladné orgie jak na nathana drakea na konci uncharted 3 , som musel niečo ješť , a tak som si vytiahol z vačku horalku . výhoda bola že balenie už nebolo zatvorené , ale len prelepené lepiacov páskou .

keď som otvoril , tak som videl dizajn balenia som si povedal že to robily dizajnéry z microprdu .

Balenie Horaliek z Teska : Limited Edition ma prekvapilo obsahom , obsahovalo obal , izolačnú lepiacu pásku , chlpy , zlomené zuby , bielu tekutinu spermu , a injekčné ihly . Som prekvapený že balenie obsahovalo viac než assasins creed III limited edition . teraz po najkvalitnejšom unboxingu všetkých čias ideme horálku zjesť , čo nám ale nejde . preto som ju rozdupal na chodníku . práca so žranicou je ešte daleko , a tak som ich z asfaltu začal žrať , už chápem tie gratis limited edition veci , ihla od injekcie slúžila pre napychovanie omrviniek zo zeme . pretože zloženie (h)orálky z teska je trošku milné a sol je lacnejšia než cukor , bola sperma pridaná asi napitie . pretože omrvinky boly doosť tvrdé a zlomily my 3 zuby , som si musel vystačiť s timy v balení .potom z práce v trolejbuse , ma prekvapila náhla sračka z análu do riti a do tangáčov , tak som musel použiť obal na jednorázové vytretie riti a potom pásku ktorá nelepila , tá slúžila aby zapchala anál a sračka už netiekla . Horálka bola tvrdá , bez chuti , bez čokolády , a robená z škrupinky orechov , fuj . chud je za 0 , ale cena je dobrá , a balenie limited edition bolo tak dobré a žiadne DLC .

Teraz z kanálnej pošty posielam dalšiu horálku z teska : limited edition brucovy lee a škrečkovy junior , tak prosím podel sa o svoje názory , ale nebude to zadarmo , chcem kartonik čuča 

 

 

Ked dáte 10/10 tak to bude dobré , takže doporučujem kupovať horálki od serdity , a nie z teska ,

 

 

+balenie

+cena

 

-hnus

-v balení neboly diamanty 

-nebolo to zabalené v toaletnom papieru 

-moje tangáče nevydržaly 



Prístupov 5234
Kvalita článku
(55%) hlasov 12

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo Wellbi na sectore zomrel
[ 2.3.2014] (príspevkov 13)
Xbox360 - nikdy viac
[ 21.9.2013] (príspevkov 9)
Moje herné JA - časť prvá
[ 26.7.2013] (príspevkov 10)
Recenzia Horaljek z teska
[ 6.6.2013] (príspevkov 13)
Najlepšie traileri všetkých čias
[ 3.9.2011] (príspevkov 29)
Naša rodina 8-finále?
[ 2.9.2011] (príspevkov 5)
Dovolenka č. 2
[ 21.6.2011] (príspevkov 12)
Naša rodina 7 - pomarančová skúška
[ 19.6.2011] (príspevkov 9)
Dovolenka
[ 18.6.2011] (príspevkov 9)
Death note
[ 29.5.2011] (príspevkov 22)